marți, 18 iunie, 2024
26 °c
Suceava
23 ° mie
21 ° joi
21 ° vin

Politica de Confidențialitate

1. Introducere

Societatea comercială SRADA Group SRL, cu sediul în Fălticeni, str. 2 Grăniceri, bl.6, este angajată să protejeze confidențialitatea și securitatea datelor dvs. personale. Această politică explică tipurile de informații pe care le colectăm, cum le folosim și cum le protejăm.

2. Colectarea datelor

Colectăm date personale pe care ni le furnizați voluntar, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon atunci când vă înregistrați, vă abonați la newsletter-ul nostru sau ne contactați. De asemenea, colectăm date automate, cum ar fi adresa IP, atunci când vizitați site-ul nostru.

3. Utilizarea datelor

Folosim datele colectate pentru a:

  • Răspunde la solicitările dvs.
  • Îmbunătăți experiența dvs. pe site-ul nostru.
  • Trimite actualizări și informații despre serviciile noastre.

4. Partajarea datelor

Nu vom vinde, închiria sau partaja datele dvs. personale cu terțe părți, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru a furniza serviciile solicitate sau dacă este cerut de lege.

5. Securitatea datelor

Implementăm măsuri de securitate pentru a proteja datele dvs. personale împotriva pierderii accidentale, accesului neautorizat, modificării sau divulgării.

6. Drepturile dvs.

Aveți dreptul de a solicita accesul la, rectificarea sau ștergerea datelor dvs. personale. De asemenea, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. și dreptul de a solicita restricționarea prelucrării.

7. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Această politică poate fi actualizată periodic. Orice modificări vor fi postate pe site-ul nostru.

8. Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări legate de această politică, vă rugăm să ne contactați la redactie@moldovapress.ro